Szukaj znanych osób

Herb Alpert

Kategoria: Muzycy

Liczba wyświetleń: 1278
Ocena: brak ocen

Dyskografia

  • Just You and Me (1976)
  • Herb Alpert/Hugh Masekela (1978)
  • Main Event Live! (1978)
  • Rise (1979)
  • Beyond (1980)
  • Magic Man (1981)
  • Fandango (1982)
  • Blow Your Own Horn (1983)
  • Wild Romance (1985)
  • Classics Volume 1 (1987)
  • Keep Your Eye On Me (1987)
  • Under a Spanish Moon (1988)
  • My Abstract Heart (1989)
  • North on South St. (1991)
  • The Very Best Of Herb Alpert (1991)
  • Midnight Sun (1992)
  • Second Wind (1996)
  • Passion Dance (1997)
  • Definitive Hits (2001)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy