Szukaj znanych osób

Isabelle Huppert

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 946
Ocena: brak ocen

Wybrana filmografia

  • Le temps du loup (2002)
  • deux (2002)
  • La vie promise (2002)
  • 8 kobiet (8 femmes, 2002)
  • Pianistka (La pianiste, 2001)
  • Gorzka czekolada (Merci pour le chocolat, 2000)
  • Szkoła dziewic (Saint-Cyr, 2000)
  • La cérémonie (1995)
  • La séparation (1994)
  • La vengeance d'une femme (1990)
  • Une affaire de femmes (1988)
  • Coup de torchon (1981)
  • La dame aux camélias (1980)
  • Heaven's Gate (1980)
  • Loulou (1980)
  • Sauve qui peut (la vie) (1979)
  • Violette Nozière (1978)
  • La dentellière (1977)
  • Les valseuses (1974)
  • César et Rosalie (1972)
  • Faustine et le bel été (1972)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy