Szukaj znanych osób

Jack Scalia

Kategoria: Aktorzy Modele

Liczba wyświetleń: 3328
Ocena: liczba gł.: 1

Filmografia

filmy kinowe

  • 2006: Kraken: Tentacles of the Deep jako Maxwell Odemus
  • 2006: Miesiąc miodowy z Mom (Honeymoon with Mom) jako Nick
  • 2006: Geniusz klubu (The Genius Club) jako Prezydent Halstrom
  • 2006: Decydująca gra (End Game) jako Prezydent
  • 2005: Taylor jako Mark Remick
  • 2005: Czerwone oko (Red Eye) jako William Keefe, zastępca sekretarza Departamentu Bezpieczeństwa
  • 2005: Wyjście (Exit)
  • 2002: Zniweczone kłamstwa (Shattered Lies) jako Kaptan Sterling
  • 2001: Chłopięcy klub (Boys Klub) jako Szef
  • 2000: Strefa Zero (Ground Zero) jako Michael Brandeis
  • 1998: Ostatni krasnoludek (The Last Leprechaun) jako Henry Barridge
  • 1998: Szarada śmierci (Charades) jako Barry
  • 1998: Mel jako Bailey Silverwood
  • 1998: Zniewolone twoje serce (Follow Your Heart) jako Scott Thompson
  • 1998: Zamach stanu (Act of War) jako Jack Gracy
  • 1998: Piekielna góra (Hell Mountain) jako Garrett
  • 1997: Pod przysięgą (Under Oath) jako Nick Hollit
  • 1996: Mroczna Rasa (Dark Breed) jako Nicholas 'Nick' Saxon
  • 1996: Bezszelestni mordercy (The Silencers) jako Rafferty
  • 1995: Księga baśni (Storybook) jako ojciec Brandona
  • 1993: Zaloty (Amore!) jako Saul Schwartz
  • 1992: Plan zbrodni (Illicit Behavior) jako Mike Yarnell
  • 1990: Szczelina (The Rift) jako Wick Hayes
  • 1984: Miasto strachu (Fear City) jako Nicky Piacenza
  • 1982: Połączenie Devlin (The Devlin Connection III)

filmy TV

  • 2005: McBride: Ktoś tutaj zabił Marty? (McBride: Anybody Here Murder Marty?) jako Marty Caine
  • 2004: Dallas – Pojednanie: Powrót do Southfork (Dallas Reunion: Return to Southfork) jako Nicholas Pearce (Joey Lombardi)
  • 2004: Żony Hollywoodu: Nowe pokolenie (Hollywood Wives: The New Generation) jako Michael Scorsinni
  • 1999: Un Cane e un poliziotto jako Tommy
  • 1999: Bezlitośni zabójcy (Silent Predators) jako Max Farrington
  • 1998: Zabójczy podstęp (Sweet Deception) jako Brett Newcomb
  • 1996: Sztuka cygara (The Art of the Cigar)
  • 1996: Pokonać los (Everything to Gain) jako Detektyw Michael DeMarco
  • 1995: Tajemniczy kochanek (Tall, Dark and Deadly) jako Roy
  • 1995: Autostrada nr 1 (P.C.H.) jako mąż Sereny
  • 1995: Na celowniku (Pointman) jako Constantine 'Connie' Harper
  • 1994: Zabójcza intryga (Shattered Image) jako Brian Dillon
  • 1994: Mroczna obsesja (Shadow of Obsession) jako Carvella
  • 1994: T-Force jako Jack
  • 1994: Poza podejrzeniem (Beyond Suspicion) jako Det. Vince Morgan
  • 1993: Wypadki miłości: Długa wyspa Lolita Historia (Casualties of Love: The Long Island Lolita Story) jako Joseph 'Joey' Buttafuoco
  • 1993: Łabędzi śpiew (Torch Song) jako Mike Lanahan
  • 1992: Lady Boss jako Lennie Golden
  • 1992: Z zemstą (With a Vengeance) jako Mike Barcetti
  • 1991: Na tropie ojca (Runaway Father) jako John Payton
  • 1991: Śmiertelne żądze (Deadly Desire) jako Frank Decker
  • 1990: Pod gruzami (After the Shock) jako Jack Thompson
  • 1990: Dawca (Donor) jako Doktor Eugene Kesselman
  • 1990: Pierścień Skorpiona (Ring of Scorpio) jako Richard Devereaux
  • 1989: Wolf jako Tony Wolf
  • 1987: Detektyw Remington Steele: Steele, który byłby nie zmarł (Remington Steele: The Steele That Wouldn't Die) jako Tony Roselli
  • 1986: Club Med jako O'Shea
  • 1985: Inny wielbiciel (The Other Lover) jako Jack Hollander
  • 1984: Amazonki (Amazons) jako Porucznik Tony Monaco
  • 1981: Gwiezdny twórca (The Star Maker) jako Vince Martino

seriale TV

  • 2001-2003: Każde moje dziecko (All My Children) jako Chris Stamp
  • 2000: Nowe przygody Tequili i Bonettiego w Rzymie (Le Nuove Avventure de Tequila e Bonetti) jako Nick Bonetti
  • 1997: Zwolniony (Fired Up) jako Frank Reynolds
  • 1995: Na celowniku (Pointman) jako Constantine 'Connie' Harper
  • 1995: Dotyk anioła'' (Touched by an Angel) jako Max Chamberlain
  • 1992: Tequila i Bonetti (Tequila and Bonetti) jako Detektyw Nick Bonetti
  • 1991: Dallas jako Nicholas Pearce
  • 1991: Mistrzoowie afer (Stuntmasters) jako Gospodarz
  • 1989-1990: Wolf jako Tony Wolf
  • 1988: Dallas jako Nicholas Pearce/Joey Lombardi
  • 1987: Dallas jako Nicholas Pearce/Joey Lombardi
  • 1987: Detektyw Remington Steele jako Tom Roselli
  • 1987: Tylko Manhattan (I'll Take Manhattan) jako Rocco Cipriani
  • 1985: Berrengerowie (Berrenger's) jako Danny Krucek
  • 1985: Hollywoodzki zwycięzca (Hollywood Beat) jako Detektyw Nick McCarren
  • 1983: Szkolny występ (High Performance) jako Blue Stratton
  • 1982: Połączenie Devlin (The Devlin Connection) jako Nick Corsello
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy