Szukaj znanych osób

Jakub Tolak

Jakub Tolak

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 2612
Ocena: liczba gł.: 7

Filmografia

  • Ptaszka (1994), jako Igor, kolega Łukasza,
  • Nic śmiesznego (1995), jako mały Miki,
  • Tajemnica Sagali (1996), jako Geirrod, starszy syn króla Jutów,
  • Klan (1997-2007), jako Daniel Ross, syn Moniki,
  • Wiedźmin (2002), jako młodzieniec w karczmie,
  • Francuski numer (2006), jako Janek,
  • Outlanders (2006), jako Adam Jasiński,
  • Bulionerzy (2004-2005), jako Olek Nowik w reklamówce,
  • Glina (2003-2004), jako policjant.
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy