Szukaj znanych osób

Janusz Michałowski

Janusz Michałowski

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 1629
Ocena: liczba gł.: 1

Wybrana filmografia

  • 1980 "Pałac" -Jakub reż. Tadeusz Junak,
  • 1983 - Seksmisja w reż. Juliusz Machulski - Obsada aktorska (profesor Wiktor Kuppelweiser),
  • 1984 "Pismak" - Lekarz reż. Wojciecha Jerzego Hasa,
  • 1985 Osobisty pamiętnik grzesznika przez niego samego spisany w reż. Wojciecha Jerzego Hasa,
  • 1988 - Książę Witold "Królewskie sny" , reż. Grzegorz Warchoł,
  • 1989 Lawa - Ksiądz Piotr w reżyserii Tadeusza Konwickiego,
  • 1995 - "Kamień; na kamieniu" - Michał reż. Kazimierz Beer,
  • 1997 - Kazimierz Lulewicz "Boża podszewka" - Izabella Cywińska,
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy