Szukaj znanych osób

Janusz Zakrzeński

Janusz Zakrzeński

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 4210
Ocena: liczba gł.: 4

Wybrana filmografia

  • M jak miłość (2005)
  • Nad Niemnem (1986)
  • Tumor Witkacego (1985)
  • Polonia Restituta (1980)
  • Miś (1980)
  • Tajemnica Enigmy (1979)
  • Co mi zrobisz jak mnie złapiesz (1978)
  • Sprawa Gorgonowej (1977)
  • Wielki układ (1976)
  • Czarne chmury (1973)
  • Epilog norymberski (1970)
  • Stawka większa niż życie (1968)
  • Popioły (1965)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy