Szukaj znanych osób

Jason Statham

Jason Statham

Data urodzenia: 12 września 1972 r.

Kategoria: Aktorzy Modele

Liczba wyświetleń: 4229
Ocena: liczba gł.: 2

Filmografia

  • Porachunki (Lock, Stock and Two Smoking Barrels, 1998) jako Bacon
  • Za wszelką cenę (Turn It Up, 2000) jako Pan B
  • Przekręt (Snatch., 2000) jako Turkish
  • Mecz ostatniej szansy (Mean Machine, 2001) jako Monk
  • Tylko Jeden (The One, 2001) jako Funsch
  • Duchy Marsa (Ghosts of Mars, 2001) jako Jericho Butler
  • Transporter (The Transporter, 2002) jako Frank Martin
  • Jet Li Is 'The One' (2002) jako MVA Agent Evan Funsch
  • Włoska robota (The Italian Job, 2003) jako Handsome Rob
  • Komórka (Cellular, 2004) jako Greer
  • Zakładnik (Collateral, 2004) jako człowiek z lotniska
  • Transporter 2 (2005) jako Frank Martin
  • Revolver (2005) jako Jake Green
  • London (2005) jako Bateman
  • Crank (2006) jako Chev Chelios
  • Różowa Pantera (The Pink Panther, 2006) jako Soccer Coach
  • Teoria Chaosu (Chaos, 2006) jako Quentin Conners
  • Baker Street (2006) jako Terry Leather
  • Daisy Scarlett: Semper Occultus (2007) jako Randolph Herz
  • War (2007) jako Jack Crawford
  • In the Name of the King: A Dungeon Siege Tale (2007) jako Farmer
  • The Brazilian Job (2008) jako przystojny Rob
  • Artemis Fowl (2008) jako Butler
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy