Szukaj znanych osób

Jeff Fahey

Jeff Fahey

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 1576
Ocena: brak ocen

Filmografia

  • 1982-1985: One Life to Live (serial TV) jako Gary Corelli
  • 1985: Egzekucja (The Execution of Raymond Graham, TV) jako Raymond Graham
  • 1985: Silverado jako Tyree
  • 1986: Alfred Hitchcock przedstawia' ('Alfred Hitchcock Presents, serial TV) jako Ray Lee
  • 1986: Policjanci z Miami (Miami Vice, serial TV) jako Eddie Kaye
  • 1986: Psychoza III (Psycho III) jako Duane Duke
  • 1987: Riot on 42nd St.
  • 1987: Bez wsparcia (Backfire) jako Donnie
  • 1988: Decydująca runda (Split Decisions) jako Ray McGuinn
  • 1989: Stadnina (Minnamurra) jako Ben Creed
  • 1989: The Serpent of Death jako Jake Bonner
  • 1989: Prawdziwa krew (True Blood) jako Raymond Trueblood
  • 1990: Odruch (Impulse) jako Stan
  • 1990: Parker Kane jako Parker Kane
  • 1990: Biały myśliwy, czarne serce (White Hunter, Black Heart) jako Pete Verrill
  • 1990: Ciekawość to pierwszy stopień do piekła (Curiosity Kills) jako Michael Manus
  • 1990: Policyjna gorączka (The Last of the Finest) jako Ricky Rodriguez
  • 1991: Żelazny labirynt (Iron Maze) jako Barry Mikowski
  • 1991: L'Amérique en otage (TV) jako Hamilton Jordan
  • 1991: Części ciała (Body Parts) jako Bill Chrushank
  • 1992: Kosiarz umysłów (The Lawnmower Man) jako Jobe Smith
  • 1992: Rysopis mordercy (Sketch Artist, TV) jako Jack
  • 1993: Quick jako Muncie
  • 1993: Lista zabójstw (The Hit List, TV) jako Charlie Pike
  • 1993: Zaślepiony (Blindsided, TV) jako Frank
  • 1993: Mroczne sekrety (In the Company of Darkness, TV) jako Will McCaid
  • 1993: Kobieta pożądana (Woman of Desire) jako Jack Lynch
  • 1994: Swobodny lot (Freefall) jako Dex Dellum
  • 1994: Widmo zemsty (Temptation) jako Eddie Lanarsky
  • 1994: Aventures dans le Grand Nord – odcinek pt. Bari (Baree, serial TV) jako Paul
  • 1994: Wyatt Earp jako Ike Clanton
  • 1995: W pułapce miłości (Virtual Seduction, TV) jako Liam Bass
  • 1995: Gniazdo szatana (Serpent's Lair) jako Tom Bennett
  • 1995: Rysopis mordercy 2 (Sketch Artist II) jako Jack Whitfield
  • 1995: Aventures dans le Grand Nord – odcinek pt. Oko wilka (Kazan/Eye of the Wolf, serial TV) jako Paul Weyman
  • 1995-1996: Szeryf (The Marshal, serial TV) jako Winston MacBride
  • 1996: Człowiek ciemności III: Walka ze śmiercią (Darkman III: Die Darkman Die) jako Peter Rooker
  • 1996: Podwodna misja (Time Under Fire) jako Alan/John Deakins
  • 1996: Zamiatacz (The Sweeper) jako Dale Goddard
  • 1996: Every Woman's Dream (TV) jako Mitch Parker
  • 1996: Mały czas (Small Time) jako Holender
  • 1997: Perversions of Science (serial TV) jako The Bearded Man
  • 1997: Zgubna oferta (Lethal Tender) jako detektyw David Chase
  • 1997: Operacja Delta Force (Operation Delta Force) jako Lang
  • 1997: Tajemniczy ślad (Catherine's Grove) jako Jack Doyle
  • 1997: Gangsterski rap (The Underground) jako Brian Donnegan
  • 1998: Złodziejska zemsta (Detour) jako Danny Devlin
  • 1998: Bez przyszłości (No Tomorrow) jako Davis
  • 1998: Johnny 2.0 jako John Dalton
  • 1998: Kiedy prawo zawodzi (When Justice Fails) jako Tom Chaney
  • 1998: On the Line jako Dan Collins
  • 1999: Kontrakt (The Contract) jako detektyw Tucci
  • 1999: Wróżka (Dazzle) jako The Collector
  • 1999: The Seventh Scroll (miniserial TV) jako Nick Harper
  • 1999: Objawienie (Revelation) jako Thorold Stone
  • 1999: Time Served (TV) jako Patrick Berlington
  • 1999: Pęd ku zagładzie (Hijack) jako Eddie Lyman
  • 1999: Extramarital jako Griffin
  • 2000: Nasz nowy dom (The Newcomers) jako Mack Weatherton
  • 2000: Cena miłości (Blind Heat) jako Paul Burke
  • 2000: The Sculptress jako Matthew Dobie
  • 2000: Epicentrum (Epicenter) jako FBI Agent Moore
  • 2001: Kamienne serce (Cold Heart) jako Phil
  • 2001: Maniacts jako Joe Spinelli
  • 2001: Wyjęty spod prawa (Outlaw)
  • 2001: Choosing Matthias jako Charlie
  • 2001: The Seventh Scroll jako Nicholas Quinten-Harper
  • 2001: Inferno jako Robert 'Jake' Wheeler
  • 2001: Arli$$ (serial TV)
  • 2001: Nash Bridges (serial TV) jako Nelson Collins
  • 2001: Jezioro wilków (Wolf Lake) jako Russell Kelly
  • 2002: Fallen Angels jako Dr. Richard Leighton
  • 2002: Out There jako Gary Booth
  • 2002: Powracający koszmar (Unspeakable) jako Gubernator
  • 2003: Lesser of Three Evils
  • 2004: Jordan (Crossing Jordan, serial TV) – odcinek pt. Day of Redemption jako Frank Everly
  • 2004: Jordan (Crossing Jordan, serial TV) – odcinek pt. Śmierć albo życie (Dead or Alive) jako hojny myśliwy (Bounty Hunter)
  • 2004: Close Call jako Elliot Krasner
  • 2004: Ghost Rock jako Moses Logan
  • 2004: Darkhunters jako Barlow
  • 2004: Corpses jako Kapitan Winston
  • 2004: No Witness jako Senator Gene Haskell
  • 2004: Killing Cupid jako Trener
  • 2004: Amerykańskie marzenia (American Dreams, serial TV) jako Stevens
  • 2004: Błękitny demon (Blue Demon) jako Generał Remora
  • 2004: Day of Redemption jako Raymond Graham
  • 2005: Only the Brave
  • 2005: Locusts: The 8th Plague]] (TV) jako Russ Snow
  • 2005: Ikona (Icon) jako Harvey Blackledge
  • 2005: Scorpius Gigantus jako Reynolds
  • 2005: Crimson Force jako Starszy facet
  • 2005: Absolute Zero jako David
  • 2005: Messages jako Dr Richard Murray
  • 2006: The Hunt for Eagle One: Crash Point jako pułkownik Halloran
  • 2006: Scorpius Gigantus jako Major Nick Reynolds
  • 2006: The Eden Formula (TV)
  • 2006: Messages jako Dr Richard Murray
  • 2007: Grind House jako J.T. ("Planet Terror") oraz Gangster ("Machete")
  • 2007: Diablita jako Bill Rockwell
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy