Szukaj znanych osób

Jerzy Stuhr

Jerzy Stuhr

Data urodzenia: 18 kwietnia 1947 r.

Kategoria: Aktorzy Reżyserzy

Liczba wyświetleń: 7562
Ocena: liczba gł.: 18

Wybrana filmografia

  • 1971: Trzecia część nocy, jako laborant
  • 1976: Blizna, jako asystent Bednarza
  • 1976: Spokój, jako Antoni Gralak
  • 1977: Wodzirej, jako Lutek Danielak
  • 1979: Amator, jako Filip Mosz
  • 1981: Przypadek, jako działacz ZSMP
  • 1981: Wojna światów - Następne stulecie, jako adwokat
  • 1983: Seksmisja, jako Maksymilian Paradys
  • 1984: O-bi, o-ba: Koniec cywilizacji, jako Soft
  • 1985: Ga, ga: Chwała bohaterom, jako urzędnik
  • 1985: Medium, jako Georg Netz
  • 1987: Kingsajz, jako Szyszkownik Kilkujadek
  • 1988: Dekalog X, jako Jerzy Janicki
  • 1990: Deja Vu, jako Johnny Pollack
  • 1993: Uprowadzenie Agaty, jako ojciec Agaty
  • 1993: Trzy kolory: Biały, jako Jurek
  • 1997: Kiler, jako Komisarz Jerzy Ryba
  • 1999: Kiler-ów 2-óch, jako Komisarz Jerzy Ryba
  • 2000: Duże zwierzę, jako Zygmunt Sawick
  • 2003: Pogoda na jutro, jako Józef Kozioł
  • 2003: Show, jako Szef stacji
  • 2005: Doskonałe popołudnie, jako Andrzej
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy