Szukaj znanych osób

Joanna Jabłczyńska

Joanna Jabłczyńska

Data urodzenia: 09 grudnia 1985 r.

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 4280
Ocena: liczba gł.: 6

Filmografia

  • Trzy szalone zera (1999) – Ola Obrębska,
  • Wyrok na Franciszka Kłosa (2000) – Józia,
  • Duża przerwa (2000) – uczennica,
  • Słoneczna włócznia (2001) – Dora Parnel,
  • Powiedz to, Gabi (2003) – Gośka,
  • Na Wspólnej (2003) – Marta Hoffer,
  • Nigdy w życiu! (2004) – Tosia,
  • Kto nigdy nie żył... (2005) – Marysia,
  • Tylko mnie kochaj (2006) – kelnerka,
  • Nadzieja (2007)
  • Dlaczego nie! (2007) – Monika,
  • Only You (2010) – Stanisława Hochland.

Gościnnie

  • Klan (1997-2006) – Sylwia Marczyńska
  • Niania (2007) – Menager Nicole
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy