Szukaj znanych osób

Joanne Whalley

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 979
Ocena: brak ocen

Wybrana filmografia:

  • 2006: Played jako Maggie
  • 2005: Kalifornijczycy jako Luna
  • 2005: The Virgin Queen jako Królowa Maria
  • 2003: 40 jako Jess
  • 2002: Virginia jako Jessie Eastwood
  • 2002: Zanim odejdziesz jako Mary
  • 2000: Historia Jackie Bouvier Kennedy Onassis jako Jackie Bouvier Kennedy Onassis
  • 2000: Z zapartym tchem jako Caroline Henshow
  • 2000: Winny jako Natalie Crane
  • 2000: Powrót na samotne ugory jako Ruby
  • 1999: Pogrzeb w Teksasie jako Miranda
  • 1997: Człowiek, który wiedział za mało jako Lorelei "Lori"
  • 1994: Scarlett jako Scarlett O'Hara
  • 1988: Willow jako Sorsha

Linki zewnętrzne

źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy