Szukaj znanych osób

Jolanta Fraszyńska

Jolanta Fraszyńska

Data urodzenia: 14 grudnia 1968 r.

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 3717
Ocena: liczba gł.: 1

Wybrana filmografia

Aktorka

  • In flagranti (1991)
  • Białe małżeństwo (1992)
  • Pora na czarownice (1993)
  • Łowca. Ostatnie starcie (1993)
  • Prowokator (1995)
  • Sto minut wakacji (1998)
  • Kiler-ów 2-óch (1999)
  • Na dobre i na złe (1999 - 2007)
  • Pieniądze to nie wszystko (2001)
  • Cisza (2001)
  • Zróbmy sobie wnuka (2003)
  • Pitbull (2004)
  • Ławeczka (2004)
  • Skazany na bluesa (2005)
  • Hotel pod żyrafą i nosorożcem (2008)

Polski dubbing

  • 2007: Pana Magorium cudowne emporium - Molly Mahoney
  • 2005: Czerwony Kapturek - prawdziwa historia - Czerwony Kapturek
  • 2000: Droga do El Dorado - Chel
  • 1998: Rudolf czerwononosy Renifer - Fiołek
  • 1998: Mulan - Fa Mulan
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy