Szukaj znanych osób

Julia Stiles

Julia Stiles

Data urodzenia: 28 marca 1981 r.

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 1633
Ocena: brak ocen

Filmografia

  • Zanim kobietom wyrosły skrzydła (Before Women Had Wings, 1997) jako Phoebe Jackson
  • Zdrada (The Devil's own, 1997) jako Bridget O'Meara
  • Dziadek i ja (Wide Awake, 1998) jako Neena Beal
  • Niedobra (Wicked, 1998) jako Ellie Christianson
  • The '60s (1999) jako Katie Herlihy
  • Zakochana złośnica (10 Things I Hate About You, 1999) jako Katarina Stratford
  • Hollywood atakuje (State and Main, 2000) jako Carla Taylor
  • Hamlet (2000) jako Ofelia
  • Tam gdzie ty (Down to You, 2000) jako Imogen
  • O-Otello (O, 2001) jako Desi
  • Znajomek (The Business of Strangers, 2001) jako Paula Murphy
  • W rytmie Hip-Hopu (Save the Last Dance, 2001) jako Sara
  • Tożsamość Bourne'a (The Bourne Identity, 2002) jako Nicolette
  • Uśmiech Mony Lizy (Mona Lisa Smile, 2003) jako Joan Brandwyn
  • Carolina (2003) jako Carolina
  • Męska rzecz (A Guy Thing, 2003) jako Becky
  • Książę i ja (The Prince and Me, 2004) jako Paige Morgan
  • Krucjata Bourne'a (The Bourne Supremacy, 2004) jako Nicolette
  • Mała podróż do nieba (A Little Trip to Heaven, 2005)
  • Edmond (2005) jako Glenna
  • Omen (The Omen, 2006) jako Katherine Thorn
  • Ultimatum Bourne'a (The Bourne Ultimatum, 2007) jako Nicky Parsons
  • Gospel Hill (2007) jako Rosie
  • Szklany klosz (The Bell Jar, 2008) jako Esther Greenwood
  • Burns (2008) jako Jean Armour
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy