Szukaj znanych osób

Kacper Kuszewski

Kacper Kuszewski

Data urodzenia: 21 czerwca 1976 r.

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 1251
Ocena: liczba gł.: 3

Filmografia

Aktor

  • 1999: Jak narkotyk, jako student
  • 1999: Wszystkie pieniądze świata, jako Zygmuś "Fagot"
  • 2000-: M jak miłość, jako Marek Mostowiak
  • 2000: Strefa ciszy (film), jako "Mały"
  • 2000: Twarze i maski, jako pielęgniarz (występ gościnny)
  • 2005: Karol - Człowiek, który został papieżem, jako Witold Brożek

Polski dubbing

  • 2006: Klub przyjaciół Myszki Miki - Myszka Miki
  • 2005: Karol - Człowiek, który został papieżem, jako Witold Brożek
  • 2004: Harry Potter i więzień Azkabanu jako Percy Weasley
  • 2004: Baśniowy Świat 6 jako Myszka Miki
  • 2004: Scooby-Doo 2: Potwory na gigancie jako Fred Jones
  • 2004: Mickey, Donald, Goofy: Trzej muszkieterowie - Myszka Miki
  • 2003: Atlantyda: Powrót Milo - Milo
  • 2002: Królewska broda jako Rufus Golibroda
  • 2002: Harry Potter i Komnata Tajemnic jako Percy Weasley
  • 2001: Atlantyda - Zaginiony ląd jako Milo
  • 2001: Zakochany kundel II: Przygody Chapsa jako Chaps
  • 2001: Harry Potter i Kamień Filozoficzny jako Percy Weasley
  • 1996-1998: Mała Księga Dżungli - Shere Khan
  • 1994: Aladyn: Powrót Dżafara – Wykonanie piosenki
  • 1994: Władca Ksiąg
  • 1983: Miki i Donald przedstawiają Goofy'ego sportowca jako Myszka Miki
  • 1983: Kaczor Donald przedstawia jako Myszka Miki (na przemian z Piotrem Grabowskim i Jackiem Bończykiem)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy