Szukaj znanych osób

Katarzyna Glinka

Katarzyna Glinka

Data urodzenia: 19 kwietnia 1977 r.

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 6300
Ocena: liczba gł.: 30

Filmografia

  • 2007: Barwy szczęścia, jako Kasia Górka
  • 2007: Dlaczego nie!, jako recepcjonistka
  • 2006-2007: Pierwsza miłość, jako salowa Justyna Zarzecka
  • 2006: Francuski numer, jako przyjaciółka Magdy
  • 2006: My Baby, jako Jola, przyjaciółka Zosi (w produkcji)
  • 2005: Zakręcone, w 15 odcinkach jako Celina
  • 2005: Kryminalni, w 1 odcinku jako Klaudia
  • 2004-2005: Na dobre i na złe, w 3 odcinkach, jako pielęgniarka Karina
  • 2004: Panienki, w 3 odcinkach jako Celina
  • 2003: Lokatorzy, w 1 odcinku jako Iga Morawska
  • 2003: Seria II Kasia i Tomek, w 1 odcinku jako panna (głos)
  • 2003: Szpital na perypetiach, w 3 odcinkach jako pielęgniarka Aśka
  • 2002-2003: Samo Życie,w kilku odcinkach jako Justyna, dziewczyna barmana Czarka
  • 2002-2004: Klan,jako Dominika Szulc, koleżanka Agnieszki i Tomka ze studiów
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy