Szukaj znanych osób

Keiko Agena

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 1445
Ocena: brak ocen

Filmografia

aktorka

  • 2005: Salon piękności (Beauty Shop) jako Suki
  • 2004: Hair Show jako Jun Ni
  • 2004: The Perfect Party (I) jako Kiko
  • 2004: The 100 Scariest Movie Moments jako ona sama
  • 2003: Red Thread jako Matilda Wong
  • 2003: Cats and Mice jako Sue
  • 2002: Tomato and Eggs jako Maria
  • 2001: The Nightmare Room jako Janet Bingham
  • 2000: Kochane kłopoty (Gilmore Girls) jako Lane Kim
  • 1998: Hundred Percent jako Casey
  • 1998-2002: Felicity jako Leila Foster

występy gościnne

  • 2002: Kim Possible jako Yori (głos) (2003)
  • 2000: Strong Medicine jako Alison Kim (2001)
  • 1994-1999: Jak dwie krople czekolady (Sister, Sister) jako Dziennikarka (1995)
  • 1992-1997: Renegat (Renegade) jako Mitsuko (1993)
  • 1990-2000: Beverly Hills, 90210 jako Zawodniczka (1999)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy