Szukaj znanych osób

Kim Rossi Stuart

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 2877
Ocena: liczba gł.: 3

Filmografia

filmy kinowe

  • 2007: Il Disco del mondo: Piano, solo jako Luca Flores
  • 2006: Długi brzeg (Anche libero va bene) jako Renato Benetti
  • 2005: Romans kryminalny (Romanzo criminale) jako Il Freddo
  • 2004: Klucze do domu (Le Chiavi di casa) jako Gianni
  • 2002: Pinokio (Pinocchio) jako Lucignolo
  • 1998: Ogród Eden (I Giardini dell'Eden) jako Jezus Chrystus
  • 1998: Ballada o czyścicielach szyb (La Ballata dei lavavetri) jako Rafał
  • 1995: Po tamtej stronie chmur (Al di là delle nuvole) jako Silvano
  • 1995: Złe serce (Cuore cattivo) jako Claudio
  • 1994: Bez skóry (Senza pelle) jako Paola Tiziana
  • 1994: Poliziotti jako Andrea
  • 1992: Chłopiec ze złotym kimono 5/Wojownik karate 5 (Il Ragazzo dal kimono d'oro 5)
  • 1989: Ekscentryczny wujek (Lo Zio indegno) jako Andrea
  • 1988: Domino jako Eugene
  • 1988: Chłopiec ze złotym kimono 2/Wojownik karate 2 (Il Ragazzo dal kimono d'oro 2) jako Anthony Scott
  • 1987: Chłopiec ze złotym kimono/Wojownik karate (Il Ragazzo dal kimono d'oro) jako Anthony Scott
  • 1986: Imię róży (Der Name der Rose) jako wieśniak
  • 1974: Czyny szlachetnego rodu (Fatti di gente per bene)

filmy TV

  • 2004: Il Tunnel della libertà jako Mimmo
  • 2001: Uno bianca jako detektyw Valerio Maldesi
  • 1997: Czerwone i czarne (Le Rouge et le noir) jako Julien Sorel
  • 1996: Robienie filmów to dla mnie życie (Fare un film per me è vivere)
  • 1994: Fantaghiro 4 (TV) jako Romualdo
  • 1993: Klątwa czarnoksiężnika (Fantaghiro 3, TV) jako Romualdo
  • 1992: W głębi serca (Posto Freddo in Fondo al Cuore)
  • 1992: Fantaghiro 2 jako Romualdo
  • 1991: Jaskinia złotej róży (Fantaghiro) jako Romualdo
  • 1991: W głębi serca (Un Posto freddo in fondo al cuore) jako Luca Savio
  • 1984: I Ragazzi della valle misteriosa jako Pietro

seriale TV

  • 1993: La Famiglia Ricordi jako Vincenzo Bellini
  • 1992: Il Cielo non cade mai jako Nicola Brentano
  • 1988: Szantaż (Il Ricatto) jako Luca
  • 1987: Garibaldi il generale
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy