Szukaj znanych osób

Krzysztof Majchrzak

Krzysztof Majchrzak

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 1625
Ocena: liczba gł.: 2

Filmografia (wybór)

  • Ziemia obiecana (1974)
  • Wesołych świąt (1977)
  • Aria dla atlety (1979)
  • Golem (1979)
  • Konopielka (1981)
  • Yesterday (1984)
  • Siekierezada (1985)
  • Ga, ga: Chwała bohaterom (1985)
  • Kuchnia polska (1991)
  • Cudowne miejsce (1994)
  • Amok (1998)
  • Historia kina w Popielawach (1998)
  • Quo vadis (2001)
  • Tam gdzie żyją Eskimosi (2001)
  • Pornografia (2003)
  • Inland Empire (2006)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy