Szukaj znanych osób

Kylie Minogue

Kylie Minogue

Data urodzenia: 28 maja 1968 r.

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 5529
Ocena: liczba gł.: 1

Dyskografia - albumy

  • "Kylie" (1988, PWL), UK - #1, Australia - #2, USA - #53
  • "Enjoy Yourself" (1989, PWL), UK - #1, Australia - #7
  • "Rhythm of Love" (1990, PWL), UK - #9, Australia - #13
  • "Let's get to it" (1991, PWL), UK - #15, Australia - #13
  • "Greatest Hits" (1992, PWL), UK - #1, Australia - #3
  • "Kylie Minogue" (1994, BMG / deConstruction), UK - #4, Australia - #2
  • "Impossible Princess" (zmieniono tytuł na "Kylie Minogue" w związku ze śmiercią księżnej Diany Spencer) (1998, BMG / deConstruction), UK - #10, Australia - #3
  • "Intimate and Live" (1999, Mushroom), UK -#26, Australia - #28
  • "Light Years" (2000, EMI Parlophone), UK - #2, Australia - #1
  • "Fever" (2001, EMI Parlophone), UK - #1, Australia - #1, USA - #3
  • "Body Language" (2003, EMI Parlophone), UK - #6, Australia - #2, USA - #42
  • "Ultimate Kylie" (2004, EMI Parlophone), UK - #4, Australia - #5
  • "Showgirl Homecoming - Live" (2007, EMI Parlophone), UK - #7
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy