Szukaj znanych osób

Lacey Chabert

Lacey Chabert

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 1701
Ocena: liczba gł.: 2

Filmografia

  • All My Children (1990) jako Bianca Montgomery
  • Kawałek Nieba (A Little Piece of Heaven, 1991) jako Hazal
  • Gypsy (1993) jako Baby June
  • Richard Scarry's Best Learning Songs Video Ever! (1993) jako (głos)
  • Ich pięcioro (Party of Five, 1994-2000) jako Claudia Salinger
  • Educating Mom (1996) jako Carly
  • Zabójczy sekret (When Secrets Kill, 1997) jako Jenny Newhall
  • Journey Beneath the Sea (1997) jako Merla
  • Redux Riding Hood (1997) jako Czerwony Kapturek (głos)
  • Babes in Toyland (1997) jako Jill (głos)
  • Anastazja (Anastasia, 1997) jako Młoda Anastazja (śpiew)
  • Zagubieni w kosmosie (Lost in Space, 1998) jako Penny Robinson
  • Stories from My Childhood (1998) jako (głos)
  • Dzika rodzina Thornberrych (The Wild Thornberrys, 1998-2001) jako Eliza Thornberry (głos)
  • Król Lew 2: Czas Simby (Lion King II, The: Simba's Pride, 1998) jako Młody Vitani (głos)
  • Głowa rodziny (Family Guy, 1999) jako Megan Griffin (1999-2000) (głos)
  • We Wish You a Merry Christmas (1999) jako Cindy (głos)
  • Tart (2001) jako Eloise Logan
  • To nie jest kolejna komedia dla kretynów (Not Another Teen Movie, 2001) jako Amanda Becker
  • Buntownik (Hometown Legend, 2002) jako Rachel Sawyer
  • Dzika rodzinka (The Wild Thornberrys Movie, 2002) jako Eliza Thornberry (głos)
  • Balto II Poszukiwania (Balto II: Wolf Quest, 2002) jako Aleu
  • Żona wyrzutka (The Scoundrel's Wife, 2002) jako Florida Picou
  • Małolaty u taty (Daddy Day Care, 2003) jako Jenny
  • Rugratsy szaleją (Rugrats Go Wild!, 2003) jako Eliza Thornberry (głos)
  • Cień strachu (Shadow of fear, 2004) jako Allison Henderson
  • Wredne dziewczyny (Mean Girls, 2004) jako Gretchen Wieners
  • Historia Brooke Ellison (The Brooke Ellison Story, 2004) jako Brooke Ellison
  • Dirty Deeds (2005) jako Meg
  • The Pleasure Drivers (2005) jako Faruza
  • Nice Guys (2005) jako Cindy
  • Choose Your Own Adventure: The Abominable Snowman (2005) jako Crista North
  • Bratz (2005) jako Kaycee (głos)
  • A New Wave (2005) jako Julie
  • 2004: A Light Knight's Odyssey (2006) jako Jeanna (głos)
  • Be My Baby (2006) jako Tiffany
  • Przypadkowy morderca (Accidental Murder, 2006) jako Libby
  • Fatwa (2006) jako Noa Goldman
  • Krwawe święta (Black Christmas, 2006) jako Dana Mathis
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy