Szukaj znanych osób

Lalaine

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 585
Ocena: brak ocen

Lalaine właściwie Lalaine Ann Vergara Paras (ur. 3 czerwca 1987 w Burbank) - amerykańska wokalistka i aktorka, znana przede wszystkim z roli Mirandy Sanchez, przyjaciółki tytułowej bohaterki serialu "Lizzie McGuire". Występowała w wielu reklamach, a także w teledysku Toma Petty pt. „Walls” (1996).

Dyskografia

Albumy

  • Inside Storry (2003)
  • "Haunted" (2004)

Single

  • "You Wish" (2003)
  • "I'm Not Your Girl" (2005)

Soundtracki

  • If You Wanna Rock (2005)
  • Cruella De Vil (2005)


Teledyski

I'm Not Your Girl

Filmografia

Rok Tytuł polski
(Tytuł oryginalny)
Rola
1999 Annie Kate
Granica
(Border Line)
Teresa
2001-2003 Lizzie McGuire Miranda Sanchez
2003 Buffy: Postrach wampirów
(Buffy the Vampire Slayer)
Chloe (gościnnie)
Jedno życzenie
(You Wish!)
Abby
2004 Promised Land Norma
2007 Her Best Move
(Najlepszy Strzał)
Tutti
Royal Kill Księżniczka

Linki zewnętrzne

źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy