Szukaj znanych osób

Leon Charewicz

Leon Charewicz

Data urodzenia: 24 lutego 1951 r.

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 1294
Ocena: brak ocen

Wybrana filmografia

  • Wesela nie będzie (1978)
  • Hamadria (1981)
  • Krótki dzień pracy (1981)
  • Słona Róża (1982)
  • Kingsajz (1987), jako Gil
  • Matki, żony i kochanki (1995; 1998), jako Cezary Sieja
  • Słodko gorzki (1996), jako inspektor
  • Graczykowie, jako lokator Leon Ćwierkacz
  • Na Wspólnej (2003-2006)
  • Milenium w odcinkach (2008)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy