Szukaj znanych osób

Leopold Rene Nowak

Kategoria: Aktorzy Dziennikarze Reżyserzy

Liczba wyświetleń: 17432
Ocena: liczba gł.: 26

Filmografia – pozostałe

  • 1996 – „Koniec epoki Gutenberga” reżyseria, scenariusz
  • 1995 – „Festiwal! – Festival! I co dalej...” reżyseria, scenariusz, produkcja
  • 1994 – „Festival, festival i co dalej...” reżyseria, scenariusz
  • 1990 – „Diaspora. Historia Żydów polskich 965-1990” reżyseria, scenariusz, produkcja
  • 1988-1989 – „Diaspora” reżyseria, scenariusz, produkcja
  • 1985 – „Spodos” reżyseria, scenariusz
  • 1977 – „Miasto” reżyseria, scenariusz
  • 1973 – „Kurort” reżyseria, scenariusz, obsada aktorska (narciarz)
  • 1971 – „Laba” reżyseria, scenariusz, obsada aktorska (piłkarz)
  • 1961 – „Ambulans” współpraca reżyserska (brak w czołówce)
  • 1957 – „Sto złotych” (etiuda szkolna PWSFTviT) dialogi (brak w czołówce)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy