Szukaj znanych osób

Lindsay Lohan

Lindsay Lohan

Data urodzenia: 02 lipca 1986 r.

Kategoria: Aktorki Modelki

Liczba wyświetleń: 6121
Ocena: liczba gł.: 3

Filmografia

  • 2008: The Best Time of Our Lives, jako Caitlin Thomas
  • 2008: The Loss of a Teardrop Diamond, jako Fisher Willow
  • 2007: Wiem kto mnie zabił, jako Aubrey Fleming / Dakota Moss
  • 2007: Rozdział 27, jako Jude
  • 2007: Twarda sztuka, jako Rachel
  • 2007: Speechless, jako Sara
  • 2006: Bobby, jako Diane Huber
  • 2006: A Prairie Home Companion, jako Lola Johnson
  • 2006: Całe szczęście, jako Ashley Albright
  • 2005: Garbi – Super bryka, jako Maggie Peyton
  • 2004: Wyznania małoletniej gwiazdy, jako Mary Elizabeth 'Lola' Cep
  • 2004: Wredne dziewczyny, jako Cady Heron
  • 2003: Zakręcony piątek, jako Anna Coleman
  • 2002: Poszlaka, jako Lexy Gold
  • 2000: Life-Size, jako Casey
  • 1998: Nie wierzcie bliźniaczkom, jako Hallie Parker / Annie James

Gościnnie

  • 2005: Zoey 101, jako Uczennica na wymianie
  • 1998: Różowe lata siedemdziesiąte, jako Daniell
  • 1997: Bobby kontra wapniaki, jako Jenny Medina (głos)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy