Szukaj znanych osób

Lucyna Malec

Lucyna Malec

Data urodzenia: 27 lipca 1966 r.

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 2158
Ocena: liczba gł.: 6

Filmografia

  • od 2006: Na Wspólnej (serial tv) jako "Danuta Zimińska"
  • 2004-2005: Pensjonat pod Różą (serial tv) jako "Grażyna Adamska, żona Sławka"
  • 2004: Mój Nikifor jako "Hanna Włosińska"
  • 2004: Camera Cafe (serial tv, odc. 68) jako "Weronika, żona Tomka"
  • od 2004: Bulionerzy (serial tv) jako "Grażyna Nowik"
  • 2001: Tam i z powrotem jako "sekretarka pułkownika Lesienia"
  • 2001: Na dobre i na złe (serial tv, odc. 89) jako "Kozłowska, matka Marcina"
  • 2001: Myszka Walewska (serial tv, odc. 70) jako "Maria Walewska, mama Myszki"
  • 2001: Miodowe lata (serial tv, odc. 70) jako "Zosia"
  • 2000: Twarze i maski (serial tv, odc. 1 i 2) jako "Bożena, kochanka Kopicy"
  • 2000: Graczykowie (serial tv, odc. 25)
  • 1998: Ekstradycja 3 (serial tv, odc. 10) jako "sekretarka Sawki"
  • 1996: Dzieci i ryby jako "aktorka występująca w reklamie proszku do prania"
  • 1995: Pułkownik Kwiatkowski
  • 1993: Czterdziestolatek. 20 lat później (serial tv, odc. 10)
  • 1990: W labiryncie (serial tv)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy