Szukaj znanych osób

Magdalena Mazur

Kategoria: Aktorki Modelki

Liczba wyświetleń: 3235
Ocena: liczba gł.: 5

Filmografia

  • Farba (1997) jako pielęgniarka
  • Klan (1997-2006) jako Klara, modelka pracująca przy kolekcji mody Moniki Ross
  • Chłopaki nie płaczą (1999) jako Weronika, była dziewczyna Kuby
  • Żółty szalik (2000) jako ekspedientka w sklepie z biżuterią
  • Poranek kojota (2001) jako blondyna Maxa
  • Jak to się robi z dziewczynami (2002)
  • Miss mokrego podkoszulka (2002) jako Ella
  • Daleko od noszy (2003) jako pielęgniarka Magda

Gościnnie

  • Marszałek Piłsudski (2001) jako Kobieta w więzieniu
  • Graczykowie, czyli Buła i spóła (2001-2002) jako Gosia
  • Kryminalni (2004-2006) jako Anna Pawlicka
  • Całkiem nowe lata miodowe (2004) jako Kandydatka na szwaczkę
  • Pensjonat pod Różą (2004-2006) jako Dagmara, matka Maciusia
  • U fryzjera (2006) jako Justyna
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy