Szukaj znanych osób

Mai Zetterling

Kategoria: Reżyserzy

Liczba wyświetleń: 3647
Ocena: brak ocen

= Wybrana filmografia

  • 1993 - Morfars resa
  • 1990 - Tajna Placówka (Hidden agenda) reż. Ken Loach
  • 1990 - Wieźmy (Häxorna)
  • 1978 - Stulet nyår (TV)
  • 1956 – Ett dockhem
  • 1948 - Noc - moja przyszłość (Musik i mörker) reż. Ingmar Bergman
  • 1946 - Driver dagg faller regn
  • 1944 - Skandal (Hets) reż. Alf Sjöberg
  • 1944 – Prins Gustaf
  • 1941 – Lasse-Maja
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy