Szukaj znanych osób

Marcin Stec

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 2410
Ocena: liczba gł.: 3

Filmografia

aktor (film)

  • 2006-2007 - M jak miłość, jako Marcin Sadowski
  • 2007 - Mamuśki
  • 2005 – Karol - człowiek, który został papieżem
  • 2005 – Metanoia
  • 2004 - Pensjonat Pod Różą

aktor (teatr)

  • 2007 - Błysk Rekina
  • 2006 – Bajzel
  • 2005 – Ryszard III
  • 2005 – Proces
  • 2005 – Obrażanie widzów
  • 2005 – Korek
  • 2005 – Apokalipsa homara
  • 2005 – Ksiądz Marek
  • 2004 – Królowa Śniegu
  • 2004 – Tango
  • 2003 – Kaligula
  • 2003 – Kształt rzeczy
  • 2002 – Szewcy
  • 2002 – Zima pod stołem
  • 2002 – Po deszczu
  • 2001 – Abelard i Heloiza
  • 2000 – Woyzek

polski dubbing

  • 2005 – Karol - człowiek, który został papieżem
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy