Szukaj znanych osób

Mariusz Jakus

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 1334
Ocena: liczba gł.: 1

Filmografia

  • 2007: Świat według Kiepskich jako policjant (odc. 266)
  • 2005: Karol - człowiek, który został papieżem jako oficer UB
  • 2003: Żurek jako Dowódca
  • 2003: Stara baśń - kiedy słońce było bogiem jako Jeździec
  • 2003-?: Fala zbrodni jako komisarz Szymon Rafalski
  • 2003: Symetria jako Kosior
  • 2002: Król przedmieścia jako Bekon, człowiek Szklanki
  • 2002: Wiedźmin jako Vyr, członek bandy Renfri
  • 2002: Non sono io jako Boss
  • 2002: D.I.L. jako Kruger
  • 2001: Tam i z powrotem jako Majcherek
  • 2001: Przedwiośnie jako marynarz
  • 2001: Wiedźmin jako Boss
  • 2001: Męska sprawa jako Trener
  • 2000: M jak miłość jako Dresiarz Maciek (odc. 2)
  • 2000: Prymas. Trzy lata z tysiąca jako Narwicz
  • 1999: Królowa aniołów jako Jakub
  • 1999-2005: Na dobre i na złe jako Bolek
  • 1999: Pierwszy milion jako człowiek Kajzara; nie występuje w czołówce
  • 1998: Matki, żony i kochanki II jako ochroniarz
  • 1998: Ekstradycja 3 jako Fryta
  • 1998: Amok jako Bryła
  • 1997: Kiler jako Latynos
  • 1997: Farba
  • 1997: Dusza śpiewa jako operator koparki
  • 1995: Pułkownik Kwiatkowski jako Hardy
  • 1995: Cwał jako adiutant
  • 1994: Miasto prywatne jako ochroniarz Pawika
  • 1993: Samowolka jako Tygrys
  • 1993: Gorący Czwartek jako Zyga


źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy