Szukaj znanych osób

Mateusz Maurycy Śmierzchalski

Mateusz Maurycy Śmierzchalski

Kategoria: Muzycy

Liczba wyświetleń: 971
Ocena: brak ocen

Mateusz Maurycy Śmierzchalski pseudonim artystyczny Havoc (ur. 18 lipca 1982 r. w Gdyni) - polski kompozytor i instrumentalista. Znany z występów w grupie muzycznej Behemoth oraz Incorrect Personality, Cocksucker i Blindead.

Instrumenty

  • Mayones Setius GTM-7 Custom,
  • Ibanez 7 String Electric Guitar,
  • Marshall JCM 900 Hi Gain Dual Reverb,
  • Hughes & Kettner cabinet,
  • Boss pedals,
  • D'Addario strings (11-68)

Dyskografia

  • 2000 Incorrect Personality - Demo (Demo)
  • 2000 Behemoth - Thelema.6 (LP)
  • 2001 Behemoth - Antichristian Phenomenon (MCD)
  • 2002 Behemoth - Zos Kia Cvltvs (LP)
  • 2002 Incorrect Personality - Demo 2 (Demo)
  • 2003 Behemoth - Conjuration (MCD)
  • 2004 Behemoth - Crush.Fukk.Create - Requiem for Generation Armageddon (DVD)
  • 2003 Blindead - Dig For Me... (CD)
  • 2006 Blindead - Devouring Weakness" (LP)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy