Szukaj znanych osób

Meat Loaf

Meat Loaf

Data urodzenia: 27 września 1947 r.

Kategoria: Aktorzy Piosenkarze

Liczba wyświetleń: 3641
Ocena: brak ocen

Filmografia

  • Rocky Horror Picture Show (The Rocky Horror Picture Show, 1975) jako Eddie
  • Scavenger Hunt (1979) jako Scum
  • Americathon (1979) jako Oklahoma Roy
  • W rytmie rock and rolla (Roadie, 1980) jako Travis W. Redfish
  • Dead Ringer (1981) jako Meat Loaf/Marvin
  • Na ostrzu noża (Out of Bounds, 1986) jako Gil
  • Wielki Skok (The Squeeze, 1987) jako Titus
  • Motorama (1991) jako Vern
  • Cudotwórca (Leap of Faith, 1992) jako Hoover
  • Betty Lou strzela (The Gun in Betty Lou's Handbag, 1992) jako Lawrence
  • Świat Wayne'a (Wayne's World, 1992) jako Tiny
  • Bat Out of Hell II: Picture Show (1994) jako on sam
  • To Catch a Yeti (1995) jako Big Jake Grizzly
  • Spice World (1997) jako Dennis
  • Serce rodziny (Everything That Rises, 1998) jako Red
  • Przymierze z bronią (Gunshy, 1998) jako Lew Collins
  • Czarny pies (Black Dog, 1998) jako Red
  • Potężny i szlachetny (The Mighty, 1998) jako Iggy
  • Outside Ozona (1998) jako Floyd Bibbs
  • Podziemny krąg (Fight Club, 1999) jako Robert Paulsen
  • Wariatka z Alabamy (Crazy in Alabama, 1999) jako Szeryf John Doggett
  • Wyścig o życie (Blacktop, 2000) jako Jack
  • Twarzą w twarz (Face to Face, 2001) jako Kierowca
  • Ostrość widzenia (Focus, 2001) jako Fred
  • W pułapce (Trapped, 2001) jako Jim Hankins
  • Formuła (The 51st State, 2001) jako Jaszczurka
  • The Ballad of Lucy Whipple (2001) jako Amos 'Rattlesnake Jake' Frogge
  • Rustin (2001) jako Coah
  • Jezioro Salton (The Salton Sea, 2002) jako Bo
  • Wishcraft (2002) jako Sparky Shaw
  • Learning Curves (2003) jako Timmons
  • A Hole in One (2004) jako Billy
  • BloodRayne (2005) jako Leonid
  • The Pleasure Drivers (2005) jako Dale
  • Niewidzialny morderca (Chasing Ghosts, 2005) jako Dick Valbruno
  • Pomylona miłość (Crazylove, 2005) jako John
  • Tenacious.D The Pick of Destiny (2006) jako ojciec młodego JB
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy