Szukaj znanych osób

Michał Bajor

Michał Bajor

Kategoria: Aktorzy Piosenkarze

Liczba wyświetleń: 9595
Ocena: liczba gł.: 20

Filmografia

  • Wieczór u Abdona (1975) jako Michaś
  • Polskie drogi (1976) jako GL-owiec (gościnnie)
  • W biały dzień (1980) jako Biały
  • Bajki na dobranoc (1980) jako Wojciech Janicki
  • Był jazz (1981) jako Tomek
  • Limuzyna Daimler Benz (1981) jako Michał
  • Klakier (1982) jako Fred
  • Cień już niedaleko (1984) jako asystent dyrektora
  • Ratunek dla miasta (Spasenieto, 1984) jako Porucznik Vogel, dowódca zmotoryzowanej kolumny
  • Bez końca (1984) jako aplikant
  • Przeznaczenie (1984) jako syn Kazimierza Przerwy-Tetmajera
  • Medium (1985) jako aspirant Krank
  • Na srebrnym globie (1987) jako Marek (głos)
  • Hanussen (1988) jako prowokator
  • Alchemik (1988) jako Książę Fryderyk
  • Historia niemoralna (1990) jako Piotr
  • Ucieczka z kina Wolność (1990) jako Krytyk filmowy
  • Słodko gorzki (1996) jako Buk
  • Quo vadis (2001) jako Neron
  • Psie serce (2002-2003) jako głos psa Tamina
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy