Szukaj znanych osób

Patricia Kaas

Patricia Kaas

Kategoria: Piosenkarki

Liczba wyświetleń: 2119
Ocena: brak ocen

Dyskografia

  • Mademoiselle chante... 1988
  • Scène de vie 1990
  • Carnets de scène (live) 1991
  • Je te dis vous 1993
  • Tour de charme (live) 1995
  • Dans ma chair 1997
  • Rendez-vous (live) 1998
  • Le mot de passe 1999
  • Ce sera nous (live) 2000
  • Rien ne s'arrête... (best of) 2001
  • Piano Bar 2002
  • Sexe fort 2003
  • Toute la Musique 2005
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy