Szukaj znanych osób

Peter Buffett

Kategoria: Muzycy

Liczba wyświetleń: 5007
Ocena: brak ocen

Dyskografia

  • The Waiting, 1987
  • One by One, 1989
  • Lost Frontier, 1991
  • Yonnondio, 1992
  • 500 Nations - A Musical Journey, 1994
  • Spirit Dance, 1997
  • Wisconsin: An American Portrait, 1999
  • Triathlon: Through the Eyes of the Elite, 2000
  • Songs from an Eastside Attic, 2001
  • Ojibwe - We Look In All Directions, 2002
  • Spirit - The Seventh Fire, 2005
  • Inside Looking Out, 2006
  • Gold Star, 2006
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy