Szukaj znanych osób

Priscilla

Kategoria: Piosenkarki

Liczba wyświetleń: 850
Ocena: liczba gł.: 1

Priscilla lub Prissou (właściwie Préscillia Samantha Cynthia Betti; ur. 2 sierpnia 1989 roku w Nicei) - francuska nastoletnia piosenkarka. Dotychczas wydała 5 albumów.

Ma 2 siostry: Sandrę and Severine. Jej idolką jest Britney Spears.


Dyskografia

Albumy

  • 2002: Cette Vie Nouvelle
  • 2003: Priscilla
  • 2004: Une fille comme moi
  • 2004: Bric à brac
  • 2007 : Casse Comme Du Verre

Single

  • 2001
    • Quand je serais jeune
  • 2002:
    • Cette vie nouvelle
    • Bla bla bla
  • 2003:
    • Regarde moi (teste moi, déteste moi)
    • Tchouk Tchouk Music
  • 2004 :
    • Toujours pas d'amour
    • Toi c'est moi
    • Jalousie
  • 2005:
    • Bric à brac
    • Je danse donc je suis
    • Entre les deux (je balance)! (Single Happy Meal)
  • 2006 :
    • Mission Kim Possible
  • 2007:
    • Chante

Linki zewnętrzne

źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy