Szukaj znanych osób

Przemysław Cypryański

Przemysław Cypryański

Data urodzenia: 02 sierpnia 1981 r.

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 1968
Ocena: liczba gł.: 5

Filmografia

Filmy

  • 2008: Jeszcze raz jako Paweł
  • 2007: Dlaczego nie! jako Marek, kolega Małgosi z firmy cateringowej

Seriale

  • 2007: Niania jako Krzysiek
  • 2006: M jak miłość jako Kuba Ziober, policjant z Łowickiej [obecnie z Deszczowej]
  • 2005: Klan jako Kostek,kolega Olki ze studiów

Polski dubbing

  • 2006: Alex Rider: Misja Stormbreaker - Alex Rider
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy