Szukaj znanych osób

Rachael Beck

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 1008
Ocena: brak ocen

Wybrana filmografia

  • 1998: Stingers jako Tracy Mason
  • 1993: The Feds: Deception jako Judy Taylor
  • 1990: Family and Friends jako Claudia Rossi
  • 1989: This Man... This Woman jako Susan Clarke
  • 1988-2005: Home and Away jako Kim Mitchell (1991)
  • 1986-1994: Hey Dad..! jako Samantha Kelly (1991-1994)
  • 1986: Latający doktorzy (The Flying Doctors) jako Rosie Malarvy
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy