Szukaj znanych osób

Rachel Weisz

Rachel Weisz

Data urodzenia: 07 marca 1971 r.

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 1212
Ocena: brak ocen

Filmografia

  • 1993 - Czerwone i czarne jako Mathilde de la Mole
  • 1993 - Dirtysomething jako Becca
  • 1994 - Seventeen
  • 1994 - White Goods jako Elaine
  • 1995 - Maszyna śmierci jako młodszy zarządca
  • 1996 - Ukryte pragnienia jako Miranda
  • 1996 - Reakcja łańcuchowa jako doktor Lily Sinclair
  • 1997 - Na całość jako Marty Pilcher
  • 1997 - Kochankowie sztormowego morza jako Amy Foster
  • 1997 - Bent jako prostytutka
  • 1998 - Pragnę cię jako Helen
  • 1998 - Dziewczyny z Farmy jako Ag (Agapanthus)
  • 1998 - Piłkarski romans jako Rosie
  • 1998 - Kropla Słońca jako Greta
  • 1999 - Tube Tales
  • 1999 - Mumia jako Evelyn Carnahan
  • 2000 - Piękne istoty jako Petula
  • 2000 - This Is Not an Exit: The Fictional World of Bret Easton Ellis jako Lauren Hynde
  • 2001 - Mumia powraca jako Evelyn Carnahan O'Connell / księżniczka Nefertiri
  • 2001 - Wróg u bram jako Tania
  • 2002 - Był sobie chłopiec jako Rachel
  • 2003 - Ława przysięgłych jako Marlee
  • 2003 - Kształt rzeczy jako Evelyn
  • 2003 - Przekręt doskonały jako Lily
  • 2004 - Zawiść jako Debbie Dingman
  • 2004 - Daisy Winters jako Matka Daisy
  • 2005 - Heaven and Earth
  • 2005 - Wierny ogrodnik jako Tessa Quayle
  • 2005 - Constantine jako Angela Dodson / Isabel Dodson
  • 2006 - Źródło jako Isabel / Izzi Creo
  • 2006 - Eragon jako Saphira (głos)
  • 2007 - My Blueberry Nights
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy