Szukaj znanych osób

Raz Degan

Kategoria: Aktorzy Modele

Liczba wyświetleń: 3213
Ocena: liczba gł.: 1

Filmografia

filmy kinowe

  • 2004: Aleksander (Alexander) jako Dariusz III, Szach Persji
  • 2001: Beztroski w Rzymie (Giravolte) jako Bo
  • 1999: Tytus Andronikus (Titus) jako Alarbus
  • 1998: Para morderców (Coppia omicida) jako Vito
  • 1996: Dźwięk (Squillo) jako Toni

filmy TV

  • 2005: Jedna setka gwoździ (Cento chiodi, dokumentalny) jako Protagonista
  • 1996: Księżniczka Alisea (Sorellina e il principe del sogno) jako Demian

seriale TV

  • 1998: Dziewczyny z Placu Hiszpańskiego (Le Ragazze di Piazza di Spagna) jako Książę Edoardo Forti Di San Sebastiano
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy