Szukaj znanych osób

Richard Moll

Richard Moll

Data urodzenia: 13 stycznia 1943 r.

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 907
Ocena: brak ocen

Wybrana filmografia

  • 1979: The Jericho Mile
  • 1980: Niekończący się koszmar (Cataclysm)
  • 1981: Through the Magic Pyramid
  • 1981: The Archer: Fugitive from the Empire
  • 1981: Evilspeak
  • 1982: Miecz i czarnoksiężnik]] (The Sword and the Sorcerer)
  • 1986: Dom (House)
  • 1989: Wicked Stepmother
  • 1989: Class Cruise
  • 1990: Więcej czadu (Think Big)
  • 1992: Kumple (Sidekicks)
  • 1994: Flintstonowie (The Flintstones)
  • 1994: Wakacyjna zamiana miejsc (Summertime Switch)
  • 1995: Galaxis
  • 1995: Księga baśni (Storybook)
  • 1996: Szklana klatka (The Glass Cage)
  • 1996: Klub tajnych agentów (The Secret Agent Club)
  • 1996: Świąteczna gorączka (Jingle All the Way)
  • 1996: The Elevator
  • 1997: Małe Kobry: operacja "Dalmatyńczyk" (Little Cobras: Operation Dalmatian)
  • 1997: Na własne ryzyko (Living In Peril)
  • 1997: Snide and Prejudice
  • 1997: Me and the Gods
  • 1997: Kacper II: Początek Straszenia (Casper: A Spirited Beginning)
  • 1998: Dish Dogs
  • 1998: Ucieczka z planety Ziemia (The Survivor (aka Terminal Force II))
  • 1998: Okup za czerwonego wodza (The Ransom of Red Chief)
  • 1999-2002: 100 dobrych uczynków (100 Deeds for Eddie McDowd)
  • 1999: Cheerleaderka (But I'm a Cheerleader)
  • 1999: Foreign Correspondents
  • 2000: That Summer in LA
  • 2000: Big Monster on Campus
  • 2001: Zawód święty Mikołaj (Call Me Claus)
  • 2001: Pająki 2 (Spiders II: Breeding Ground)
  • 2001: Ewolucja (Evolution)
  • 2001: Nie ma jak w domu (No Place Like Home)
  • 2001: Straszny film 2 (Scary Movie 2)
  • 2001: Snide and Prejudice
  • 2002: QIK2JDG
  • 2002: The Biggest Fan
  • 2002: Angel Blade
  • 2002: Pulse Pounders
  • 2003: Cats and Mice
  • 2003: Uh Oh!
  • 2003: The Work and the Story
  • 2003: Icemaker
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy