Szukaj znanych osób

Roberto Vander

Kategoria: Aktorzy Modele

Liczba wyświetleń: 2857
Ocena: brak ocen

Filmografia

filmy kinowe

  • 1986: Mauro el mojado jako Jeff

filmy TV

  • 2004: Rubí...La descarada jako Arturo de la Fuente
  • 1986: Club Med

telenowele

  • 2007: Destilando amor jako Ricardo
  • 2005: El Amor no tiene precio jako Germán Garcés
  • 2004: Cena marzeń (Rubí) jako Arturo De La Fuente
  • 2004: Mariana de la noche jako Engineer Ángel Villaverde
  • 2003: Biały welon (Velo de novia) jako Germán del Alamo
  • 2003: Amores urbanos
  • 2003: Salomé jako Mauricio
  • 2000: Cud miłości (Milagros) jako Benjamin Muñoz conde de Santana del Sol
  • 1999: Porywy serca (Por tu amor) jako Don Nicolás Montalvo-Ariza Gallardo
  • 1998: Miłość i przeznaczenie (Sin ti) jako Guillermo
  • 1998: Enséñame a querer jako Rafael
  • 1996: Adrenalina jako Gerardo Ahumada
  • 1995: Amor a domicilio jako Guillermo Stone
  • 1994: Caminos cruzados jako Ambrosio
  • 1993: Doble juego jako Patricio Corral
  • 1992: Fácil de amar jako Mario
  • 1991: La Pícara soñadora jako Gregorio Rochild
  • 1989: Bravo jako Juan Pablo
  • 1988: Simplemente María jako Rafael Hidalgo
  • 1988: Semidiós jako Hugo
  • 1987: El Precio de la fama
  • 1987: Victoria jako Ray
  • 1987: Senda de gloria jako James Van Hallen
  • 1986: Cuna de lobos jako Pan Cifuentes
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy