Szukaj znanych osób

Rodney Rowland

Kategoria: Aktorzy Modele

Liczba wyświetleń: 2529
Ocena: brak ocen

Ciekawostki

  • Ma 188 cm wzrostu.

Filmografia

filmy kinowe

  • 2007: Wiem kto mnie zabił (I Know Who Killed Me) jako Kenny Scaife
  • 2006: Pan Złota Rączka (Mr. Fix It) jako Tip
  • 2003: Pokerzyści (Shade) jako Jeff
  • 2002: Brudna forsa (Run for the Money) jako Butch
  • 2001: Soulkeeper jako Corey Mahoney
  • 2001: Panika (Panic) jako Neil
  • 2000: Szósty dzień (The 6th day) jako P. Wiley
  • 2000: Blue Iguana (Dancing at the Blue Iguana) jako Charlie
  • 1995: Po prostu spojrzenie (Just Looking) jako Lech
  • 1989: Pod Boardwalk (Under the Boardwalk) jako Surfer #1

filmy TV

  • 1999: Namiętność i zbrodnia (A Crime of Passion) jako były chłopak Marci
  • 1996: Zagubione serca (Hearts Adrift) jako Rowdy Heller
  • 1996: Prawo do obrony (Marshal Law) – Butchie
  • 1995: Gdyby ktoś się dowiedział... (If Someone Had Known) jako Doug Pettit

seriale TV

  • 2007: Lincoln Heights jako Greg
  • 2006: Kości (Bones) jako Dane McGinnis
  • 2006: Życie na fali (The O.C.) jako Jack Harper
  • 2006: Bez śladu (Without a Trace) Vince Weaver
  • 2005-2006: Weronika Mars (Veronica Mars) jako Liam Fitzpatrick
  • 2004: Czarodziejki (Charmed) jako Rick Gittridge
  • 2003: Anioł Ciemności (Angel) jako Corbin Fries
  • 2002: Fastlane jako Dallas Roberts
  • 2002: V.I.P. jako Ryan Hill
  • 2002: Silne lekarstwo (Strong Medicine) jako Jake Dantona
  • 2001: CSI: Kryminalne zagadki Las Vegas (CSI: Crime Scene Investigation) jako Gavin Pallard
  • 2001: Siedem dni (Seven Days) jako komandor William Streck
  • 2000: Mroczny anioł (Dark Angel) jako Mitch – mąż Valerie
  • 1998: Mieć i trzymać (To Have & to Hold) jako Paolo
  • 1998: Witamy w Paradox (Welcome to Paradox) jako Daniel Grey/C7
  • 1997-98: Baza Pensacola (Pensacola: Wings of Gold) jako Porucznik Robert 'Bobby' Griffin
  • 1997: Z archiwum X (The X Files) jako Edward Jerse
  • 1995-96: Gwiezdna Eskadra (Space: Above and Beyond) jako Cooper Hawkes
  • 1995: Słoneczny patrol (Baywatch) jako Bud

filmy krótkometrażowe

  • 2006: Nie do zdarcia (Riptide) jako Chip
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy