Szukaj znanych osób

Saundra Santiago

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 860
Ocena: brak ocen

Filmografia

aktorka
  • Policjanci z Miami (Miami Vice, 1984-1989) jako Detektyw Gina Navarro Calabrese
  • Beat Street (1984) jako Carmen
  • Summer Stories: The Mall (1992) jako (segment "Temptations")
  • Wrogie intencje (With Hostile Intent, 1995) jako sierżant Lucille Preston
  • Nick and Jane (1997) jako Stephanie
  • Hi-Life (1998) jako Elena
  • Garmento (2002) jako Franca Fortuna
aktorka gościnnie
  • Prawo i porządek (Law & Order, 1990) jako Sandra Alvaro
  • Rodzina Soprano (The Sopranos, 1999-2007) jako Jeannie Cusamano
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy