Szukaj znanych osób

Sebastian Cybulski

Data urodzenia: 29 listopada 1982 r.

Kategoria: Aktorzy

Liczba wyświetleń: 2937
Ocena: liczba gł.: 15

Filmografia

  • 2007: Barwy szczęścia jako Ksawery Rybiński
  • 2007: Na Wspólnej jako pacjent
  • 2007: Jutro idziemy do kina jako maturzysta
  • 2006: Pierwsza miłość jako Seba, kolega Marysi Radosz
  • 2006: Magda M. jako Konrad Bilewski, kolega Mateusza Kopałki
  • 2006: Fałszerze. Powrót Sfory jako policjant
  • 2005: 300 Minut jako Michał Adamczak

Role dziecięce:

  • 1998: Książę Niezłomny Teatr TV, jako Młody żołnierz
  • 1998: Spona
  • 1994: Panna z mokrą głową

Użyczył głosu:

  • 2006: Storm Hawks


Linki zewnętrzne

źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy