Szukaj znanych osób

Sinéad O'Connor

Sinéad O'Connor

Kategoria: Muzycy

Liczba wyświetleń: 2875
Ocena: liczba gł.: 1

Dyskografia

  • The Lion And the Cobra (1987)
  • I Do Not Want What I Haven't Got (1990)
  • Am I Not Your Girl (1992)
  • Universal Mother (1994)
  • Gospel Oak (1997)
  • So Far... The Best Of Sinéad O'Connor (1997)
  • Faith and Courage (2000)
  • Sean-Nós Nua (2002)
  • She Who Dwells In The Secret Place Of The Most High Shall Abide Under The Shadow Of The Almighty (2003)
  • Collaborations (2005)
  • Throw Down Your Arms (2005)
  • Theology (2007)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy