Szukaj znanych osób

Sissy Spacek

Sissy Spacek

Data urodzenia: 25 grudnia 1949 r.

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 1221
Ocena: liczba gł.: 1

Wybrana filmografia

  • Badlands (1973)
  • Carrie (1976)
  • Córka górnika (Coal Miner's Daughter 1980)
  • Zaginiony (Missing 1982)
  • Rzeka (The River 1984)
  • Zbrodnie serca (Crimes of the Heart 1986)
  • Dobranoc, mamo (Night, Mother1986)
  • Długa droga do domu (The Long Walk Home 1990)
  • JFK (1991)
  • Prywatne piekło (Affliction 1997)
  • Prosta historia (The Straight Story 1999)
  • Za drzwiami sypialni (In the Bedroom 2001)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy