Szukaj znanych osób

Sônia Braga

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 947
Ocena: brak ocen

Filmografia

  • 1969 O Bandido da Luz Vermelha - ofiara
  • 1970 A Moreninha - Carolina, a Moreninha
  • 1970 Cléo e Daniel - Sandra
  • 1970 Irmaos Coragem - Lídia
  • 1971 O Capitao Bandeira Contra o Doutor Moura Brazil
  • 1972 Vila Sésamo - Ana Maria
  • 1972 Selva de Pedra - Flávia
  • 1973 Mestiça, a Escrava Indomável - Mestiça
  • 1974 Fogo Sobre Terra - Brisa
  • 1975 Gabriela - Gabriela
  • 1975 O Casal - Maria Lúcia
  • 1976 Dona Flor i jej dwóch mężów (Dona Flor e Seus Dois Maridos) - Dona Flor
  • 1976 Saramandaia - Marcina
  • 1977 Espelho Mágico - Cinthia
  • 1978 A Dama do Lotaçao - Solange
  • 1978 W rytmie disco (Dancin' Days) - Júlia Matos
  • 1980 Chega Mais - Gelly
  • 1981 Eu Te Amo - Maria
  • 1983 Gabriela - Gabriela
  • 1984-1992 Bill Cosby Show (The Cosby Show) - Pani (1986)
  • 1985 Pocałunek kobiety pająka (Kiss of the Spider Woman) - Leni Lamaison/Marta/Spider Woman
  • 1987 Człowiek, który zerwał 1000 łańcuchów (The Man Who Broke 1,000 Chains) - Emily Del Pino Pacheco/Roberts
  • 1988 Fasolowa Wojna (The Milagro Beanfield War) - Ruby Archuleta
  • 1988 Dyktator z Paradoru (Moon Over Parador) - Madonna
  • 1990 Żółtodziób (The Rookie) - Liesl
  • 1990 Prawo i porządek (Law & Order) - Helen (2003)
  • 1991 Ostatnia prostytutka (The Last Prostitute) - Loah
  • 1993 Kogut (Roosters) - Juana
  • 1994 Sezon w piekle (The Burning Season) - Regina de Catrvalho
  • 1995 Streets of Laredo - Maria Garza
  • 1995 Two Deaths - Ana Puscasu
  • 1996 Tieta do Agreste - Tieta
  • 1996 Mojżesz (Moses) - Sephora
  • 1997 Forsa w grze (Money Plays) - Irene
  • 1998 A Will of Their Own - Jessica Lopez de la Cruz
  • 1998 Four Corners - Carlota Alvarez
  • 1999 Memórias Póstumas - Marcela
  • 1999 Força de Um Desejo - Helena Silveira Sobral
  • 2000 In the Shadow of Hollywood - ona sama
  • 2000 Od zmierzchu do świtu 3 Córka kata (From Dusk Till Dawn 3 The Hangman's Daughter) - Quixtla
  • 2001 Judge, The - Lily Acosta
  • 2001 Perfume - Irine Mancini
  • 2001 Oczy anioła (Angel Eyes) - Josephine Pogue
  • 2001 Sędzia (Judge, The) - Lilly
  • 2002 Rodzina, ach rodzina (American Family) - Berta Gonzalez
  • 2002 Imperium (Empire) - Iris
  • 2003 Olga del Volga
  • 2003 Testosterone - Matka Pabla
  • 2004 Scene Stealers - Celia Crouch
  • 2005 Marilyn Hotchkiss' Ballroom Dancing and Charm School - Tina
  • 2005 Sea of Dreams - Nurka
  • 2005 Che Guevara - Celia
  • 2005 Bordertown - Teresa
  • 2006 Guerrilla - Celia
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy