Szukaj znanych osób

Stanisława Wysocka

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 1073
Ocena: brak ocen

Filmografia

  • 1929: Mocny człowiek (babka Bieleckiego)
  • 1929: Ponad śnieg (Rudomska)
  • 1935: Jaśnie pan szofer (ciotka Boratyńskiego)
  • 1936: Trędowata (księżna Podhorecka)
  • 1937: Dziewczęta z Nowolipek (Mossakowska)
  • 1938: Druga młodość (babka Jerzego)
  • 1938: Dziewczyna szuka miłości (matka Jerzego)
  • 1938: Gehenna (stara niania Ksenobia)
  • 1938: Granica (ciotka Elżbiety)
  • 1938: Kobiety nad przepaścią
  • 1938: Ludzie Wisły (Matyjaska)
  • 1938: Wrzos (babka)
  • 1939: Czarne diamenty (matka Nawrata)
  • 1939: O czym się nie mówi ... (Romanowa)
  • 1939: Włóczęgi (babcia, baronowa von Dorn)
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy