Szukaj znanych osób

Stenia Kozłowska

Kategoria: Piosenkarki

Liczba wyświetleń: 3944
Ocena: liczba gł.: 2

Dyskografia

Albumy Studyjne

  • 1968 - "Stenia"
  • 1970 - "Daj mi świat"
  • 1972 - "Stenia 3"
  • 1974 - "Stenia 4"

Czwórki

  • 1967 - "Zorba"

1.Będę czekać 2.Więcej 3.Przypomnij mi 4.Zorba

  • 1968 - "Erotyk"

1.Erotyk Op.1 2.To tylko chwila wspomnień 3.Królewicz z bajki 4.My nieznajomi

  • "Prezent"

1.Prezent 2.Pora kartek świątecznych 3.O tych co kiedyś poszli w las 4.Miejsce dla ciebie

  • "Stenia"

1.Et cette valse 2.Donne, donne, donne 3.Moi Je n'aime persone 4.Erotique

  • "Koncert na viola d'amore"

1.Dzień dobry Vivaldi 2.Czas menueta 3.Koncert na viola d'amore 4.Ale ciebie nie ma


źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy