Szukaj znanych osób

Stephanie Romanov

Stephanie Romanov

Data urodzenia: 24 stycznia 1969 r.

Kategoria: Aktorki

Liczba wyświetleń: 721
Ocena: brak ocen

Filmografia

  • Models Inc. (1994-1995) jako Teri Spencer/Monique Duran
  • Podwójna świadomość (1996, Menno's Mind) jako Loria
  • Szklanką po łapkach (1996, Spy Hard) jako Victoria / Barbara Dahl
  • Alexandria hotel (1998)
  • Anioł Ciemności (1999-2004, Angel) jako Lilah Morgan
  • Dark Spiral (1999) jako Soupie
  • Sunset Strip (2000) jako Christine
  • Trzynaście dni (2000, Thirteen Days) jako Jacqueline Kennedy
  • Wersja ostateczna (2004, The Final Cut) jako Jennifer Bannister
  • Tricks (2004) jako Candy
źródło: wikipedia, licencja GNU FDL, autorzy